Starta eget Coaching

Coaching och vägledning med fokus på värderingsstyrt företagande.

Malin brinner för att inspirera och stötta andra att finna och leva sin ikigai, sitt drömliv. Ett steg för Malin att leva sin dröm var just att starta eget. Idag kallar hon sig innerprenör. Malins sätt att driva företag är från hjärtat och hon utgår från passion, glädje och värderingar. Hon väver in sina drömmar och mål i sitt företagande. Ett sätt att växa och få göra skillnad. Innerprenör!

Kanske är det samma sak för dig, att ett av stegen mot att leva din ikigai är att starta eget. Kanske drömmer du om mer frihet, att få styra din egen tid, vara din egen chef eller att få skapa just det du har passion kring. Att få leva din fulla potential.

Malin leder dig fram genom coaching & väglednings sessionen med fokus på att starta eget. För varje coaching session väljer du ett ämne och ett mål. Det kan handla om att ha tagit fram en handlingsplan, att göra något eller att nå en viss känsla, under eller efter sessionen. Sedan utforskar vi möjligheter och hinder. Rädslor och vad som är viktigt för dig. Under sessionen kommer Malin att använda sig av olika verktyg och metoder, det som på bästa sätt för dig framåt.

Coaching handlar inte om rådgivning.

Det är du som klient som gör jobbet, som själv finner dina svar och Malin hjälper dig i processen dit.

Malin har tystnadsplikt och följer ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer.

OBS! Malin är ingen rådgivare eller expert gällande företagande, men på sin egen resa där hon 2017 startade sin enskilda firma och 2020 aktiebolag har hon fått med sig mycket kunskap och erfarenhet som hon gärna delar med sig av i sin coaching och vägledning.

Tips! Ofta kan du få rådgivning och starta-eget-kurser gratis hos bland annat Nyföretagarcentrum. Några länkar med bra information för nyföretagare:

https://www.verksamt.se/

https://www.egetforetag.se/ https://www.nyforetagarcentrum.com/

https://www.almi.se/

Boka starta eget Coaching

Pris per timme 900 kr. Du kan se tillgängliga tider och boka i kalendern. Om du inte hittar någon tid som passar, hör av dig så finner vi en tid. Betalning görs i samband med coachingen. 

Du kan boka om och avboka fram till 24 timmar innan utan att någon debitering sker.

Betala med kort eller med Swish till nummer 1232280261 (Ikigaivision of Sweden AB).

Malin Bjerkestig

Diplomerad Life Coach Holistic

Malin erbjuder Life Coaching, Ikigai Coaching och Starta eget Coaching. Du väljer ämne och Malin leder dig fram genom coaching sessionen. Exempel på ämnen kan vara relationer, livsval, livsuppgift, din ikigai, hälsa, vägval, balans i livet, karriärval. När du valt ämne sätter du ett mål för coachingen. Vi kan också bestämma ämne och sätta mål tillsammans när vi ses.

Coaching handlar inte om rådgivning. Det är du som klient som gör jobbet, som själv finner dina svar och Malin hjälper dig i processen dit. Under sessionen kommer vi att använda oss av olika verktyg och metoder som visualisering, rollspel etc. Vi utforskar dina möjligheter, vad som är viktigt för dig och dina rädslor och hinder.

Malin har tystnadsplikt och följer ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer.

Passar ingen av tiderna i kalendern, hör av dig så finner vi en tid.

 

Jag brinner för att inspirera och stötta andra att finna och leva sin ikigai, sitt drömliv.

Malin Bjerkestig

diplomerad Life Coach Holistic, ikigai-inspiratör och innerprenör