Jag vet inget om varken yoga eller ikigai, vilken kurs passar mig?

Onlinekursen Finn din ikigai är tänkt både för den som har kommit en bit på vägen att finna sin ikigai, men som känner att det finns mer att utforska, och för den som är helt ny när det kommer till ikigai och yoga. Även du som aldrig yogat tidigare kan lätt ta till dig yogapassen.

Om jag har gått på Workshop Finn din ikigai, är då onlinekursen något för mig?

Du som har gått workshopen kommer känna igen dig, men kursen innehåller mer. Vi ser ett värde i att i lugn och ro kunna gå igenom stegen på egen hand. Få tid att stanna upp och reflektera, att göra övningarna, som är fler och utvecklade. Att kunna få in en daglig rutin med yoga och meditation hemmavid. Allt för att stötta på ikigai-resan. Vår förhoppning med onlinekursen är att den ska vara ett fint komplement till våra workshops.

Ska jag gå workshopen först eller onlinekursen?

Det spelar ingen roll, de kompletterar varandra väl oavsett. Går du kursen först kommer du att ha kommit längre på din ikigai-resa när vi ses och du kommer att få hjälp vidare på vägen till att finna din ikigai. Går du kursen efter workshopen blir kursen din hjälp att komma vidare. Välj det som ligger rätt i tiden i ditt liv just här och nu.

Jag har funnit min ikigai, är kursen något för mig?

Har man kommit långt och känner att man har en tydlig bild av sin ikigai och bara längtar efter att få förverkliga sin dröm, att leva sin ikigai, rekommenderas vår nästa kurs Lev din ikigai som vi planerar att släppa till hösten.

Har du frågor eller funderingar? Vill du komma i kontakt med oss?
Vill du boka personlig coaching?
Kanske vill du anlita oss som föreläsare, inspiratör och/eller yogainstruktör? 

Vi kan  specialdesigna ett event för dig och några vänner eller kollegor.

Hör av dig till oss!