Förbeställ vår bok!

Boken är klar och kommer till oss från tryckeriet vecka 50.

Vi firar med att bjuda in dig som förbeställer boken här i vår webbshop före Lucia, 13 december till en inspirationsföreläsning om ikigai och gratis frakt .

Vi levererar direkt när böckerna kommer. Du har boken hos dig före jul.

Skriv i anteckningsrutan under leveransadress i kassan om du vill ha boken signerad eller en hälsning. Kanske köper du boken till någon annan och vill ge en extra uppmaning eller uppmuntran på vägen?

Bokrelease 17 december

Vi firar att boken är här och bjuder in till 2 olika event. Välj mellan:

Sagt om boken

Vilken fantastisk bok! Bär med mig många frågor och reflektioner efter att ha läst boken. Vad behöver jag själv jobba vidare med? Vad är viktigt i mitt liv? Vad vill jag ha mer av? Det känns i texten att Anna och Malin brinner för sitt arbete med att hjälpa andra att finna sin ikigai och de delar generöst sina egna ikigairesor i boken. Jag gillar att den innehåller både fysiska och mentala övningar. Magiskt! Boken kommer att hjälpa många att finna sin egen ikigai och börja leva sitt drömliv.

Susanne

Vilken inspirerande bok! En bok rätt i tiden och jag tycker om kombinationen information om ikigai, reflektion och delningar från Anna och Malin, yoga, privatekonomi och frågor att ställa sig själv. Boken har ett flyt med ett språk som är lätt att ta till sig. En bok som jag tänker att många människor och världen behöver.

Angelica