beställ vår bok!

Boken är här och vi firar med att bjuda alla som beställer boken på en fin bonus i form av en inspelad inspirationsföreläsning om ikigai.

Skriv i anteckningsrutan under leveransadress i kassan om du vill ha boken signerad eller en hälsning. Kanske köper du boken till någon annan och vill ge en extra uppmaning eller uppmuntran på vägen?

Sagt om boken

Vilken fantastisk bok! Bär med mig många frågor och reflektioner efter att ha läst boken. Vad behöver jag själv jobba vidare med? Vad är viktigt i mitt liv? Vad vill jag ha mer av? Det känns i texten att Anna och Malin brinner för sitt arbete med att hjälpa andra att finna sin ikigai och de delar generöst sina egna ikigairesor i boken. Jag gillar att den innehåller både fysiska och mentala övningar. Magiskt! Boken kommer att hjälpa många att finna sin egen ikigai och börja leva sitt drömliv.

Susanne Tjärnstöm

Vilken inspirerande bok! En bok rätt i tiden och jag tycker om kombinationen information om ikigai, reflektion och delningar från Anna och Malin, yoga, privatekonomi och frågor att ställa sig själv. Boken har ett flyt med ett språk som är lätt att ta till sig. En bok som jag tänker att många människor och världen behöver.

Angelica

Som terapeut har jag börjat använda ikigai, med er bok som grund, och alla bra frågor med några av mina klienter. Vad häftigt det är att se klienten börja hitta sin glädje och ”livsmotor” genom detta arbete!

Det kan verkligen vara ett kraftfullt verktyg, särskilt med en klient, som upplever sig som ”riktningslös”, att börja skrapa lite på vad som verkligen ger glädje och som känns ”lätt och rätt”. Ett helt nytt sätt att tänka för klienter som upplevt hela livet som en lång kamp.

MINDLING

Therese Stahl, samtalsterapeut på mindling.se

Går du till ett jobb som du inte längre brinner för varje dag, kanske för att du har en trygg och säkrad anställning? Eller är du kvar i en gammal relation utan att längre må bra av det? Du kanske har en hobby som du älskar och något du verkligen är bra på men vågar inte riktigt göra denna hobby till en ekonomisk bärande verksamhet. Då är Malin Bjerkestigs och Anna Lundbäcks bok Finn din Ikigai – ditt drömliv! din sommarinspirations bok!

Läs hela Livias blogginlägg om vår bok här >>

Livia Wanntorp, Livias yoga

Det här har Malin och Anna gjort RIKTIGT BRA!

Några av frågorna i boken provocerar mig enormt, vilket verkligen är en indikation på att det finns något där jag behöver titta närmre på, något outvecklat hos mig själv. Som jag lärt mig som terapeut – man ska alltid utforska motståndet, det har ett viktigt budskap till dig! Och vissa frågor svarar jag på med lätthet och det gör mig så glad! Det visar att jag kommit en bit på väg i min egen ikigairesa! Så TACK, för den här boken! Den är som tio terapisessioner.

MINDLING

Therese Stahl, samtalsterapeut på mindling.se

I den här boken får jag verkligen närkontakt med författarna Anna och Malin och dem vinner snabbt mitt förtroende och bjuder på sig själva på ett ödmjukt och osjälviskt sätt. Genom hela bokens vägleder de mig att hitta mitt Ikigai, mitt drömliv.

Dem ger mig frågor som jag själv får besvara och reflektera över och jag får liksom belysa mig själv. Sedan gör dem en ”kul grej” de vill att hela kroppen ska vara med och med ganska enkla yogaövningar som jag med hjälp av deras enkla instruktioner lyckas ganska bra med att genomföra, så får jag där vila i positionerna och tänka på andningen i några minuter, där finner jag konstigt nog sinnesro och lugn och kan fokusera ännu bättre på mitt Ikigai.

Personligen är jag så tacksam för att jag fann och köpte boken och hoppas verkligen att ni andra som också köper den kommer att finna samma läsglädje och att Anna och Malin får hjälpa er lite på vägen att finna ert eget ikigai.

Lars Bergsten

Ja ni, Anna & Malin, eran bok har legat framme i mitt läsrum sedan jag köpt och läst den. Den ligger framme på bordet med en del andra favoriter och jag återkommer och läser i den lite då och då. Senast när jag var lite okoncentrerad, lite småtjurig och när det inte gick riktigt som jag ville, då kom min kära fru och sa till mig – ”Gå nu och läs i den där Ikigai boken så du kommer på bättre tankar”! Ha de gott!
Lars Bergsten

Sommarläsning – Finn ditt drömliv

Finn din ikigai – ditt drömliv. Om konsten att åldras och förbli ung är en perfekt och inspirerande sommarbok för regniga dagar eller på mage på stranden.

Med den här boken kan du som läsare göra din ikigairesa och finna din ikigai ditt drömliv. Din riktning i livet.    

Läs hela reportaget här >>

HR-Nytt.se Publicerat 2022-07-25