IKIGAIYOGA

Vi skapade det vi själva sökte!

Sagt om oss

En härlig och tänkvärd dag. Vill hålla kvar detta. Handlar om personlig utveckling och om att värdera sig själv högt. Tack ni bägge två för denna dag.” 

Workshop - Finn din ikigai

Jane Nylander, Östersund

”Jättebra dag! Verkligen supernöjd. Så inspire-rande ledare.

Alla borde gå denna workshop!  Jag är så glad att jag kom. Kommer komma på flera av era event! Längtar redan. :)”

Workshop - Finn din ikigai

Maria Samuelsson, Södertälje

En start att börja tänka på ett annat sätt. Början till något nytt. Kunniga och trevliga ledare.” 

Workshop - Finn din ikigai

Jessica, Sundsvall

”Anna är en fantastisk yogaledare!! Bra pass på bra tider och lagom långa pass. Inte så mkt erfarenhet av yoga. De lugnare passen passade mig bättre. Stämde överens med mitt tempo i andning och kropp.”

Ikigaiyogaresa i Italien

Lena Wedin, Alnö

Team Ikigaiyoga

Malin Bjerkestig

Malin Bjerkestig

Grundare av ikigaiyoga & ikigai-inspiratör

Malins ikigai är att inspirera och stötta andra att finna och leva sin ikigai, sitt syfte i livet. Hon har visionen om att alla lever sitt drömliv och ger av sitt bästa jag!

Malins hjärta klappar innerligt för att inspirera andra att finna och leva sin ikigai. Att våga ta steget mot att leva sitt drömliv. Malin har även en passion när det kommer till privatekonomi. Intresset väcktes för över 10 år sedan och hon brinner för att engagera och inspirera andra att själva ta rodret gällande deras privatekonomi & genom detta skapa möjligheten att leva sin ikigai.

malin@ikigaiyoga.se

Anna Lundbäck

Anna Lundbäck

Grundare av ikigaiyoga, akupunktör & yogainstruktör

Annas ikigai är att hjälpa andra att återfinna balansen mellan Yin & Yang genom akupunktur och yoga. 

Anna behandlar en mängd sjukdommar och smärtsymptom samt ger förebyggande och friskvårdande behandling med akupunktur enligt Traditionell Kinesisk Medicin. 

Anna är utbildad yogalärare inom hatha yoga och yinyoga. Anna älskar att röra på sig och har sedan många år ett brinnande engagemang inom Friskis&Svettis och är även ledare på Reseklubbens träningsresor. Anna leder även yinyoga online och på Yogastudion. Att möta med människor genom yogan är fantastiskt. Yogan får oss att öppna upp och vara närmare vårt sanna jag.

anna@ikigaiyoga.se

Nyfiken på vår onlinekurs Finn din ikigai?