Coaching
Online

Malin erbjuder Life Coaching, Ikigai Coaching och Starta Eget Coaching, online via zoom eller på telefon.

Du väljer ämne och Malin leder dig fram genom coaching sessionen. Ämnen kan vara relationer, livsval, din ikigai, hälsa, vägval i livet, balans i livet eller exempelvis karriärval. När du valt ämne, sätter du även ett mål för coachingen. Vet du att du vill skapa förändring i ditt liv men inte var du ska börja, kan vi tillsammans finna ämne och mål när vi ses.

Coaching handlar inte om rådgivning.

Det är du som klient som gör jobbet. Det är med hjälp av Malins frågor och övningar som du själv finner dina svar. Under sessionen kommer vi att använda oss av olika verktyg och metoder som visualisering, mätverktyg och rollspel etcetera. Vi utforskar dina möjligheter, vad som är viktigt för dig och vilka dina rädslor och hinder är. Efter coachingsessionen har du en tydligare bild över vad som är viktigt för dig och hur du ska komma vidare.

Malin har tystnadsplikt och följer ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer.

Välkommen att boka coaching med Malin!

 

Jag brinner för att inspirera och stötta andra att finna och leva sin ikigai, sitt drömliv.

Malin Bjerkestig

Diplomerad Life Coach Holistic, ikigai-inspiratör och innerprenör.

Life Coaching, 60 minuter

Du väljer ämne och Malin leder dig fram genom coaching sessionen.

Det kan handla om livsval, vägval eller karriärval. Ämnet kan också vara relationer, hälsa, balans i livet eller något annat du grubblar på.

Ikigai Coaching, 60 minuter

Ditt fokus kan vara att finna din ikigai eller att leva din ikigai.

Kanske vill du få mer klarhet kring det du älskar, det du är bra på, det du kan få betalt för eller det världen behöver? Ditt fokus beror på var på din ikigairesa du befinner dig. 

Starta eget Coaching, 60 minuter

Ett steg mot att leva din ikigai, kan vara att starta eget.

Det här är vägledning för dig som drömmer om mer frihet, att vara din egen chef och att arbeta med din passion. Vilka är din möjligheter och hinder? 

Sagt om vår coaching

Malin fick mig att våga…

…lyfta på frågor jag inte riktigt kunnat sätta ord eller handling på. I sitt coachande har Malin fått mig att känna mig otroligt trygg.

Malin har låtit mig uttrycka vad jag är i behov av men också guidat mig när jag behövt komma vidare. Jag fick hjälp med att inte fastna, men ändå ta saker i min egen takt.

Malin är fantastisk och jag rekommenderar henne varmt!

Helena Niss

Att ha blivit coachad…

…av Malin har gett mig möjlighet att identifiera områden som jag vill utveckla i mitt liv för att sedan få stöd i att forma mina tankar och känslor kring dessa.

Malin som coach är inlyssnande, lugn och trygg. I mötena med henne har jag blivit modig och vågat visa mig sårbar. Hon har med sina frågor och övningar fått mig att tänka nytt, tänka fritt och allt har känts så himla tillåtande. Inget kan bli fel liksom.

Jag kan bara varmt rekommendera Malin som coach – coachingtillfällen med henne ger en otrolig möjlighet till personlig utveckling.

Jenny Rogström

Coachningen med Malin…

…har hjälp mig att tydliggöra prioriteringar och sätta konkreta delmål. Jag är en visionär och strateg så coachningen har bidragit till att jag också kan se mig själva som en doer.

Coachningen har satt igång tankar kring planer och drömmar. Tankar som ibland suddas ut i allt brus som ständigt finns i livet. Genom coachningen med Malin upplever jag att jag faktiskt är på väg framåt. Jag känner mig trygg i samtalen med Malin. Jag litar nu på att mina beslut har rätt riktning och att takten blir rätt.

Jessica Tanzilli

Att bli coachad…

…av Malin har gett mig vägledning hur jag kan ta nästa steg. Genom coachingen fick jag frågor som jag själv behöver fundera och reflektera över. Det gav mig en stund med fokus bara på mig och insikt om att inte begränsa mig för snabbt utan att våga drömma stort. Jag fick även inspiration och energi av samtalet. Nu känner jag en vilja att bli mer aktiv och ta tag i saker, det finns inga hinder bara mig själv.

Malin som coach är hängiven och förtroendeingivande.

Lovisa Wikström