Life Coaching

Du väljer ett ämne som är aktuellt i ditt liv. Det kan handla om livsval, vägval eller karriärval. Ämnet kan också vara relationer, hälsa, balans i livet eller något annat du grubblar på.

 

När du valt ämne kan du även sätta mål för coaching sessionen. Du kan ha som målsättning att ta fram en handlingsplan, att verkställa något eller att nå en viss känsla.

Men, du behöver varken ha ett ämne, mål eller plan när vi ses. Kanske har du en diffus känsla eller något i livet som skaver? Då reder vi ut det och finner målet tillsammans.

Under coaching sessionen kommer vi att utforska vilka möjligheter du har och vilka hinder som står i vägen. Vi kommer lyfta fram dina rädslor och tydliggöra vad som är viktigt för dig i ditt liv. Under sessionen kommer Malin att använda sig av olika verktyg och metoder så som visualisering, rollspel etc. Det som på bästa sätt för dig framåt.

Coaching handlar inte om rådgivning. Det är du som klient som gör jobbet, som själv finner dina svar och Malin hjälper dig i processen dit.

Malin har tystnadsplikt och följer ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer.

Boka Life Coaching

Pris per timme 900 kr. Du kan se tillgängliga tider och boka i kalendern. Om du inte hittar någon tid som passar, hör av dig så finner vi en tid.

Du kan boka om och avboka fram till 24 timmar innan utan att någon debitering sker. Betalning görs i samband med coachingen.

Betala med kort eller med Swish till nummer 123 228 0261 (Ikigaivision of Sweden AB).

Malin Bjerkestig

Diplomerad Life Coach Holistic

Malin erbjuder Life Coaching, Ikigai Coaching och Starta eget Coaching. Du väljer ämne och Malin leder dig fram genom coaching sessionen. Exempel på ämnen kan vara relationer, livsval, livsuppgift, din ikigai, hälsa, vägval, balans i livet, karriärval. När du valt ämne sätter du ett mål för coachingen. Vi kan också bestämma ämne och sätta mål tillsammans när vi ses.

Coaching handlar inte om rådgivning. Det är du som klient som gör jobbet, som själv finner dina svar och Malin hjälper dig i processen dit. Under sessionen kommer vi att använda oss av olika verktyg och metoder som visualisering, rollspel etc. Vi utforskar dina möjligheter, vad som är viktigt för dig och dina rädslor och hinder.

Malin har tystnadsplikt och följer ICFs (International coach federation) etiska riktlinjer.

Passar ingen av tiderna i kalendern, hör av dig så finner vi en tid.

 

Jag brinner för att inspirera och stötta andra att finna och leva sin ikigai, sitt drömliv.
Malin Bjerkestig

diplomerad Life Coach Holistic, ikigai-inspiratör och innerprenör