Vårt första blogginlägg, äntligen!

I fredags jobbade vi för ovanlighetens skull båda hemma hos mig (Malin). Det är en lyx för oss att få tid tillsammans då vi i vanliga fall arbetar på distans, jag i Södertälje och Anna i Sundsvall. Det är också en av anledningarna att vi bygger upp Ikigaiyoga med tanken om att vara fri i tid och rum. En utmaning absolut, men då låser vi oss inte vid att vi båda behöver vara närvarande på samma plats på samma tid. En viktig pusselbit för oss för att leva vår ikigai, vårt drömliv.

Huvudfokus för dagen var vision och affärsplan för Ikigaiyoga och då i symbios med vårt drömliv, vår ikigai. Hela livet behöver få plats. Hälsa, familj och Ikigaiyoga i en härlig mix. Så roligt att få drömma sig bort till 2030 och få måla upp drömlivet om 10 år. Svårast hade vi nog båda att förstå att vi då är 51 och 52 år. Hur kunde tiden gå så fort? Är vi verkligen redan fyrtioåringar?! Det känns som om det var igår som vi lärde känna varandra hösten 1998 i Luleå när vi pluggade till civilingenjörer. Tiden går fort när man har roligt;). 

Hur som helst helt underbart att driva varumärke tillsammans med en vän som precis som jag lätt kan flyga iväg och känna att allt är möjligt. Vi känner oss ofta som Pippi: ”Det har jag aldrig provat så det klarar jag helt säkert!” Vi kanske inte alltid är så realistiska men många skratt blir det och energiboosten är total.😂

Tillsammans med Anna känns det innerligt som om 1 +  1 = 5!💪

1.Talanger

2. Passioner

3. Erfarenheter

4. Personligheter

5. Mod

Ser fram emot att få uppfylla vår vision, våra drömmar och mål med Ikigaiyoga i symbios med det liv vi vill leva tillsammans med våra familjer med glädje och hälsan på topp. Att finna & leva vår ikigai, vårt drömliv. Och att på resan få stötta och inspirerar människor att också finna & leva sin ikigai, sin livsmening.

Några ”smakprov” från vår dag med fokus på Vision & Affärsplan för Ikigaiyoga:

Fri i tid & rum – Vi är digitala företagare 80/20

Namasté – tillit, kärlek & mod

  • Att se det finaste hos sig själv och andra.
  • Det är i mötet med människor vi växer.
  • Vi vågar lyckas & vi vågar misslyckas.
  • Pippi-tänk: ”Det här har vi aldrig gjort. Det är vi nog bra på.”

Rörelse är en källa till glädje, hälsa & kreativitet

Mellanrum är balansen mellan tid, energi & pengar

Ser så mycket fram emot ett spännande decennium. Har du satt planen för 20-talet? Dröm stort, det kan bli verklighet.

Hoppas innerligt på att få stötta och inspirera andra att finna och leva sin ikigai.

Följ oss gärna på vår ikigai-resa!

Kram!❤